Bemutatkozás   Tanfolyamok   Árak   Oktatók    Tájékoztató   Motor   Elérhetőségek

   

  Kedves Gépjárművezető jelölt!

   

  Iskolánkban lehetőség van akár távoktatásban (e-learning) is elvégezni a KRESZ tanfolyamot.

  Kategória

  Az e-learning elméleti képzés díja:

  AM

  30 000 Ft

  A1
  32 000 Ft
  A2
  32 000 Ft

  A

  32 000 Ft

  B

  32 000 Ft

  A tanuló ebben a rendszerben az akkreditált képzést a számítógépe előtt végzi el, és csak vizsgázni megy el a közlekedési hatósághoz.

  A Stubán Autósiskola által megrendelt tanfolyam elvégzéséhez a tanuló egyedi azonosítót kap, amivel a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A tanfolyam elvégzése után a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, amit elektronikus formában elküld a Nemzeti Közlekedési Hatóság felé, valamint a tanuló és iskolavezetője számára letölthetővé tesz.

  Elméleti oktatás ismertetése

  Az e-learning képzés egy a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott és jóváhagyott zárt rendszerű távoktatási képzési forma. A tananyag fejezetekből és egy gyakorló modulból áll. Minden fejezethez tartozik egy részvizsga, amely a hivatalos KRESZ- vizsga metódusára épül. A negyedik fejezet elvégzése után egy próbavizsgára kerül sor. Mindezek teljesítése előfeltétele a hivatalos KRESZ-vizsgára való bocsátásnak. Az utolsó gyakorlómodul a Próbavizsga, melyhez magyarázat is megjelenik. Ide bármikor visszatérhet gyakorolni vizsga előtt.

   

  Ahhoz, hogy Ön elérje és elkezdhesse tanulni a következő fejezetet, sikeresen teljesítenie kell a fejezet és a részvizsga követelményeit. A fejezet akkor válik teljesítetté, ha az összes tananyagoldal kötelező elemeit megjelenítette és sikeresen teljesítette a tesztet, tehát minden oldal a tartalomjegyzékben megkapja a teljesített státuszt jelentő zöld pipát. A tananyag akkor válik teljesítetté – tehát Ön akkor jelentkezhet a hivatalos KRESZ-vizsgára – amennyiben az összes fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat teljesítette, s az utolsó fejezet utáni próbavizsgát is sikeresen teljesítette.

  A tanuló e-learning tananyaghoz való hozzáférése egyedi azonosítóval (felhasználói név, jelszó megadása) történik.

  A tanuló hozzájárul az oktatási rendszerben adatainak kezeléséhez, gondoskodik a szükséges informatikai háttérről és internet elérésről.

  A "B" (személygépkocsi) -kategóriás tananyag hagyományosan három tárgyból áll: közlekedési alapismeretekből, a járművezetés elméletéből, illetve szerkezeti és üzemeltetési ismeretekből. Ezek összemosódnak, mert az e-Titán egyes fejezeteiben mindhárom aspektus megjelenik valamilyen módon.

  A teljes számítógépes tananyag 4 fejezetből, 24 modulból, 1100 oldalból, és a közéjük fűzött 1800 médiaelemből áll. Minden fejezet végén részvizsgát találunk, és csak akkor lehet továbblépni, ha ezt teljesítette. Persze előtte kitölthet több gyakorló tesztet is.

  A teljes interaktív tanfolyam végén, átfogó szimulált vizsga következik és akkor sikeres, ha legalább 87%-on teljesítette a tanuló. A rendszer elektronikus formában automatikusan kiállítja a képzési igazolást, és aki ezt megkapta, már mehet is vizsgázni.

   

  A regisztrált, saját kóddal belépő tanulók időbeosztása csak részben önálló az e-rendszerben, hiszen az első belépéstől 90 napon át tartó tanulást enged a szoftver, 60 órát tölthetünk a tananyagban, utána kiléptet a program. Létezik e-pótóra is, ennek egysége 30 nap / 10 tanulási óra.

   

  Hogyan lehet jelentkezni:

  Ha úgy gondolja, hogy Önnek megfelel ez a képzési forma, akkor a Stubán Autósiskola ügyfélfogadási idejében vagy telefonon (+36 20 457 5711) jelentkezhet. Személyes iratai és adatai alapján, valamint a képzési díj befizetésekor lehetősége lesz a fent említett határidőkön belül az E-Learninges tanfolyam elvégzésére.

  A tanfolyam sikeres elvégzése után, lehet jelentkezni az elméleti vizsgára. A jelentkezés, csak az autósiskola keretein belül lehetséges!


  Az e-Titán Rendszer használatához, eléréséhez, valamint az e-learning képzésben való részvételhez az alábbi informatikai környezettel kell rendelkezni:

  Számítógép (PC, notebook)

  • Ajánlott minimális képernyőméret: 13"
  • Minimális rendszer követelmények:
   • Legalább 1024x768 képernyőfelbontás.
   • Intel i3 processzorcsalád vagy azzal egyenértékű teljesítmény.
   • 2 GB RAM
  • Minimális böngésző követelmény:
   • Internet Explorer, Google Chrome vagy Mozilla Firefox legfrissebb verziója.
  • Internet kapcsolat: Stabil, legalább 768 Kbps letöltési sebességgel.

   

    kezdolap

Bemutatkozás    Tanfolyamok    Árak    Oktatók    Tájékoztató    Motor   Elérhetőségek